Notícies

L’any 2023 set edificis municipals s’han sumat a la xarxa d’Edificis Amics de la Bici

02/02/2024

S’amplia la xarxa d’equipaments municipals que fomenten l’accés en bicicleta.

EABici2023

Durant l’any 2023 set edificis municipals han rebut el distintiu “Edifici Amic de la Bici”: la Lleialtat Santsenca, el Castell de Montjuïc, la seu de l’Agència de Salut Pública a Lesseps i quatre instal·lacions de Barcelona Activa (la Seu Central, al carrer Almogàvers, Nord i Ca n’Andalet). Amb aquests, la xarxa d’Edificis Amics de la Bici suma un total de 30 edificis. 

Emmarcada en el projecte “A la feina BICIA’t” del Programa Ajuntament +  Sostenible per tal de fomentar l’ús de la bicicleta entre els treballadors i treballadores, aquesta certificació pròpia de l’Ajuntament garanteix una bona accessibilitat i senyalització per arribar fins a l’edifici en bicicleta, aparcaments interiors o tancats per a bicicletes, serveis complementaris per als ciclistes, i l’impuls de polítiques de promoció de la bicicleta a la feina. Al web del Programa A+S es poden consultar els requisits de la certificació i l’estratègia de promoció de la bicicleta.

Cal destacar que entre els 7 nous edificis certificats sumen prop de 120 places d’aparcament entre interiors i exteriors.

Al mapa d’edificis certificats es poden consultar els edificis municipals que compten amb el certificat “Edifici Amic de la Bici”, així com els que estan en procés d’obtenir-lo.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible