Agenda

Jornades Superilla Barcelona

05/10/2021 00:00
-
07/10/2021 00:00
|
Jornada mixta, online i presencial

Les restriccions durant la pandèmia de la covid-19 han evidenciat la necessitat d’un urbanisme de proximitat, que reforci els atributs que defineixen la vida a la ciutat: la diversitat, la densitat i els intercanvis entre les persones

 

Les jornades Superilla Barcelona Les ciutats després de la covid oferiran tres dies d'inspiració i reflexió col·lectiva sobre les ciutats després de la covid. Una cruïlla de persones i idees, de ben prop i de més enllà, per millorar l'espai públic i la qualitat de vida de totes, sense deixar ningú enrere. Hi assistiran de manera presencial o en línia professionals, activistes, investigadors, treballadors públics i a qualsevol persona interesada a compartir visions, aprenentatges i iniciatives al voltant del futur de les ciutats. 

La iniciativa, de caràcter internacional, s’impulsa conjuntament entre l’Ajuntament de Barcelona i la fundació Placemaking Europe, una xarxa europea que treballa amb urbanistes, activistes, acadèmics, arquitectes i sociòlegs, entre d’altres, per fixar estratègies i investigar eines d’espai públic per fer les ciutats més sostenibles i habitables.

L’esdevenimentcomptarà amb sessions on-line i presencials que tindran lloc al Canòdrom Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica, al barri del Congrés i els Indians, al Districte de Sant Andreu.

Les inscripcions a les Jornades es fan aquí: https://aftercovid.city/superillabarcelona/

Més informació aquí.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible