Agenda

Jornades de la UPC "Tardor Reutilitza"

21/11/2016 09:15
-
02/12/2016 09:15
|
UPC(Auditori Vértex, Sala Polivalent i Sala Àgora)

Nova edició per fomentar la reutilització d'equips i recursos informàtics

Jornades UPC recircula

La setmana del 19 al 26 de novembre se celebra la Setmana Europea de la prevenció de residus. A la UPC celebrem una nova edició de les Jornades Reutilitza coincidint aquest any amb la 1a Jornada #UPCRecircula el dilluns 21.

El programa "Reutilitza" és una iniciativa de la UPC que reutilitza els equips i recursos informàtics de les universitats i altres entitats. Durant les jornades es posen a punt la majoria dels ordenadors del programa, que s'entregaran a les entitats d'interès social i amb programes solidaris.

Entre la resta dels actes programats destaquem:

  • Conferència  La Sostenibilitat de les TIC (Dimecres 23 a les 12.15h a l'Auditori Vértex, a càrrec de David López) i la exposició de Tecnologies per al desenvolupament (del 23 al 1, sala Polivalent),
  • Presentació de la 2ona. edició del  Programa UPC  VOLUNTARIAT TIC El programa ofereix la possibilitat als estudiants de conèixer el funcionament i les activitats de diverses entitats socials amb les que col.laboren aportant el seu suport tecnològic. A càrrec de l'estudiant Andreu Feliu, Dimecres 23 a les 12h, Auditori Vértex.
  • Conferència "HIGH TECH MADE IN CHINA" Drets humans al camí de l'abaratament dels costos de producció. Vivim amb la tecnologia, però es pot viure de produir-la? A la Xina milers de persones treballen a les fàbriques d'electrònica amb jornades extenuants i salaris de pobresa. La seva veu arriba per fi a l'UPC. Per part d'una activista de China Labor Support Network. Divendres 25 a les 10:15h a la Sala Àgora.
  • Taller de formació ELECTRONIC REUSE. Un equip de voluntaris, investigadors i activistes de la UPC que desenvolupen aquest projecte d'investigació per promoure les innovacions tecnològiques que tenen el potencial d'abordar temes socials clau. Divendres 2 de 9 a 11h . Organitza i imparteix: TXT.

Font i més informació al web de la UPC.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible