Agenda

Jornada sobre contractació pública responsable

19/10/2016 09:00
-
19/10/2016 14:30
|
Aula de formació de l'Associació Catalana de Municipis (ACM). C/ València 231, 6a, Barcelona

La contractació pública socialment responsable a l'administració local catalana

ACM

L'Associació Catalana de Municipis, amb la col·laboració de les Diputacions de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida i la Generalitat de Catalunya, organitza el proper 19 d'octubre una jornada centrada en la contractació responsable.

Segons l'Informe sobre clàusules socials i contractació amb el tercer sector de la Direcció General de Contractació Pública, l'any 2015 un 26% dels contractes realitzats per l'administració de la Generalitat i el seu sector públic incorporaven clàusules socials. Tanmateix, les noves directives europees de contractació pública del 2014 obren nous reptes i possibilitats, pel que es preveu que aquestes polítiques es vegin reforçades.

Durant la jornada diferents representants de la Direcció General de Contractació Pública de la Generalitat, l'ACM, universitats i administració local (Ajuntament de Barcelona, Girona i Vilanova i la Geltrú) exposaran les seves experiències, visions i coneixements en relació al foment i la incorporació de clàusules socials en la contractació pública.

Font, programa i inscripcions al web de l'ACM.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible