Agenda

Jornada per celebrar el Dia Mundial de l’Aigua

21/03/2018 09:00
-
21/03/2018 20:00
|
Recinte Modernista de Sant Pau

Com gestionar l'aigua al segle XX

Aigua

El 22 de març és el Dia Mundial de l'Aigua, data declarada per l'Assemblea General de les Nacions Unides, que té per objectiu sensibilitzar la ciutadania sobre una correcta gestió de l'aigua, un bé públic, universal i escàs, que cal apreciar i conservar entre tots i totes i que s'enfronta avui a grans reptes com és el del canvi climàtic.

Amb motiu d’aquesta cita, Barcelona acull diverses activitats relacionades amb l’aigua, amb la necessitat d’abraçar una nova forma de governança que la faci valdre i en fomenti una distribució més justa, transparent i sostenible. En aquesta línia, Barcelona aposta per la gestió pública de l'aigua, a favor d'un consum racional així com la millora de l’eficiència del servei i la cobertura del sistema.

Una de les propostes centrals de l’agenda barcelonina del Dia Mundial de l’Aigua és la Jornada oberta a tothom i gratuïta ‘Aigua bé comú: reptes i futur’ que, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i la plataforma Aigua és Vida. Aquesta cita aspira a esdevenir un fòrum on s'intercanviïn idees sobre com gestionar l'aigua al segle XXI. Entre els convidats a la Jornada, que s'articula a través de ponències i taules rodones, figuren la prestigiosa activista i pensadora francesa d'origen nord-americà Susan George o l'eurodiputada irlandesa Lynn Boylan.

Font, informació sobre el programa i inscripcions en el següent enllaç.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible