Agenda

Jornada "La promoció de l'economia verda i circular des de les polítiques municipals"

11/01/2019 10:00
-
11/01/2019 12:00
|
Sala Emprèn de Barcelona Activa (c/ Llacuna, 162)

Presentació de l'estudi que avalua les mesures envers la sostenibilitat i identifica les línies del futur

Jornada

Es presenta un estudi que avalua l'impacte de les polítiques públiques del consistori en els àmbits de l'economia verda i circular. L'acte tindrà lloc en el transcurs de la jornada que se celebrarà el dia 11 de gener a les 10.30 h a la Sala Emprèn de Barcelona Activa.

L'objectiu d'aquesta jornada és, d'una banda, analitzar els resultats de les mesures implantades per l'Ajuntament de Barcelona en el període 2016-2019 en diferents àmbits relacionats amb la sostenibilitat, tals com l'energia, el turisme, la mobilitat o l'habitatge. La jornada avaluarà l'actuació municipal en aquests sectors des d'un triple impacte: l'econòmic, l'ocupacional, i l'ambiental.

L'estudi, elaborat per Ivan Capdevila i Ramon Folch, també identifica els àmbits, sectors i perfils associats a l'economia verda i circular en les polítiques de Barcelona Activa. Finalment, l'informe proposa un seguit de línies estratègiques per al futur amb l'objectiu d'impulsar l'economia circular a Barcelona.

L'acte inclourà una taula rodona formada per experts de diferents àmbits de l'economia verda i circular i que té el títol "Com anem més enllà en la promoció de l'economia verda?". El Comissionat de Promoció Econòmica, Empresa i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona, Lluís Gómez, moderarà la taula rodona en què hi participaran Alex Ivancic (Aiguasol coop), Veronica Kuchinow (Simbiosy, S.L) i Rosa Garcia (rezero).

La jornada estarà presidida pel primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello i per la quarta tinenta d'alcaldia, Janet Sanz. No cal inscripció prèvia.

Font i més informació al Web d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible