Agenda

Jornada "Barcelona aposta per la innovació urbana sostenible i social"

19/03/2019 09:00
-
19/03/2019 12:00
|
Centre dInnovació Urbana Ca l'Alier, C Pere IV, 362

La innovació urbana i la contractació pública com a eines de promoció econòmica i millora dels serveis urbans

 

Innovacio_social

Jornada per conèixer i reflexionar sobre el potencial de la innovació urbana i la contractació pública com a eines de promoció econòmica i de millora dels serveis urbans, a través de l'experiència de responsables municipals i empreses innovadores.

Barcelona vol donar respostes als nous reptes de ciutat i demandes de la ciutadania de manera oberta i col·laborativa. Per això des del Comissionat de Tecnologia i Innovació Digital de l'Ajuntament de Barcelona es va posar en marxa l'i.lab, el laboratori per accelerar la innovació urbana, sostenible i social a través de la interrelació entre l'Administració, el sector acadèmic, empresarial i la ciutadania.

Durant la sessió es presentà l'i.lab: El laboratori d'Innovació Urbana Sostenible i Social de l'Ajuntament de Barcelona i alguns dels seus projectes en marxa a través de testimonials, seguit d'una taula rodona per reflexionar sobre "La innovació urbana i la contractació pública com a eines de promoció econòmica i millora dels serveis urbans", davant dels diferents actors de l'ecosistema d'innovació de la ciutat. Serà una jornada dirigida a tot l'ecosistema d'innovació, dins el món de l'administració, empresarial, acadèmic o social.

L'acte és gratuït però les places són limitades. Reserva la teva plaça aquí. T'hi esperem!

Font, programa i més informació al web Barcelona Ciutat Digital.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible