Notícies

Ja són possibles les reunions per videoconferència

23/06/2016

Iniciativa pilot emmarcada en el Pla Estratègic de Sostenibilitat Interna de la Gerència d'Ecologia Urbana.

reunio_videoconferencia

S'ha posat en funcionament un servei de reunions online amb videoconferència WebEx entre les sales: Torrent de l'Olla, 218 i Diagonal, 240. La instal·lació d'aquests nous sistemes TIC permet fer presentacions dinàmiques i interactives, comunicar-se amb altres usuaris de forma planificada i programada mitjançant àudio i vídeo, i col·laborar en temps reals compartint l'escriptori i aplicacions.

Amb aquesta actuació són possibles noves formes de relació que permeten evitar, en molts casos, els desplaçaments i viatges generats per reunions, conferències i altres necessitats presencials. Es redueixen així els costos econòmics i ambientals i augmenta l'eficiència, la flexibilitat i la velocitat en les comunicacions. És per això que la iniciativa pilot forma part del Pla Estratègic de Sostenibilitat Interna de la Gerència d'Ecologia Urbana del Programa Ajuntament+Sostenible.

Per fer una reunió amb videoconferència cal reservar les sales preparades per aquest objectiu i reservar el servei de videoconferència enviant un correu electrònic a l'Oficina de Servei de Telefònica de l'Ajuntament de Barcelona (ODS). També cal demanar als responsables de les sales els dispositius per fer efectiva la reunió, que són l’altaveu i la càmera web. Hi ha disponible un manual de funcionament dels dispositius necessaris per a la videoconferència en el següent enllaç.

Font i més informació al butlletí de notícies d'Ecologia Urbana.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible