Agenda

IV Jornades sobre compra pública socialment responsable

23/11/2021 09:00
-
24/11/2021 13:45
|
23 de novembre virtual, 24 de novembre híbrid (presencialment a la sala d’actes de l’edifici vèrtex del campus nord de la UPC, plaça d’Eusebi Güell, 6, i també virtualment)

"L’obligació de garantir els drets humans en les cadenes de subministrament en un món globalitzat"

El grup de Compra Pública Socialment Responsable, en què administracions públiques i organitzacions per la justícia global treballen conjuntament, convida a les IV Jornades sobre compra pública socialment responsable.

Partint de la constatació que les administracions públiques tenen "L’obligació de garantir els drets humans en les cadenes de subministrament en un món globalitzat" es debatrà sobre: com es pot concebre des de l'inici dels processos de contractació la protecció dels drets humans per tal de garantir que els Estats i les empreses compleixin amb la seva obligació? Quin paper juga el seguiment del contracte en aquest procés?

Enguany, en la segona jornada, es parlarà també de la importància d’introduir les finances ètiques en les institucions i l’administració pública. Les jornades comptaran amb un espai formatiu que abordarà sectors com l’electrònica, l’alimentació, la salut i les finances ètiques, i donarà a  conèixer avenços en l’àmbit internacional, nacional i local en els instruments per millorar la transparència i la sistematització de les vulneracions de drets humans, així com altres bones pràctiques. 

Les jornades tindran traducció del català i l’anglès cap al castellà.

Programa detallat i inscripció prèvia:  https://jornadescomprapublica2021.limequery.com/933445

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible