Agenda

IV Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

21/12/2018 11:00
-
04/01/2019 20:30
|
Plaça de Catalunya, Barcelona

Consum responsable, solidari i de proximitat!

Fira_2

Per quarta vegada consecutiva, la Fira és l'espai que, per Nadal, mostra a la ciutadania que és possible fer consum responsable i que l'economia social i solidària i de proximitat és ja una realitat a Barcelona. Al llarg de dues setmanes, mostrarà com és possible comprar i consumir de manera sostenible i solidària durant tot l'any i a tots els districtes de la ciutat.

Una seixantena d'entitats i projectes vinculats al consum responsable i l'economia social i solidària presentaran els seus serveis i productes i una àmplia oferta d'activitats.

També hi haurà un seguit d'activitats dinamitzadores organitzades a l'Espai Consum Responsable, una carpa escenari on tindran lloc activitats de reflexió i debat, actuacions musicals i de públic familiar, de sensibilització i promoció del consum responsable per a tota la ciutadania.

La fira estarà ubicada a la corona exterior de la plaça, estarà oberta en horari d'11.00 a 20:30 hores, excepte els dies de Nadal, Sant Esteve i Cap d'Any, que romandrà tancada.

Més informació en aquest enllaç.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible