Agenda

II Fira de consum responsable

17/12/2016 10:00
-
04/01/2017 20:00
|
Plaça de Catalunya

Nadal solidari i responsable, un impuls a l'economia de proximitat

Un Nadal més la plaça de Catalunya es converteix en l'escenari de la segona edició de la Fira de Consum Responsable (Economia Social i Solidària), que organitza el comissionat d'Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l'Ajuntament de Barcelona.

Una seixantena d'entitats i projectes vinculats al consum responsable i l'economia social i solidària presenten els seus serveis, productes i una àmplia oferta d'activitats. Hi trobareu projectes, entitats i empreses que impulsen l'economia de proximitat arrelada als barris, un model d'activitat econòmica que no es deslocalitza i que està orientada a donar resposta a les necessitats de les persones.

La fira disposarà d'un espai a l'interior de la plaça, anomenat la Tribuna de les Persones, on es faran activitats, al matí i a la tarda, fins al 31 de desembre. També hi haurà 44 estands ocupats per una seixantena de projectes i entitats que hi participaran en dos torns: del 17 al 24 de desembre i del 27 de desembre al 4 de gener. La fira estarà tancada els dies 25 i 26 de desembre i l'1 de gener.

L'oferta dels estands inclourà bona part dels àmbits de l'economia social i solidària: alimentació; roba; cultura i coneixement; restauració; formació; comunicació i informació crítica; oci, lleure i turisme responsable; finances i assegurances ètiques i cooperatives; salut i cures; energia i telefonia responsable, i altres serveis com els que ofereixen fundacions i empreses d'inserció sociolaboral.

La fira estarà tancada els dies 25 i 26 de desembre i l'1 de gener.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible