Notícies

Hort urbà inclusiu a l'Espai Jove La Fontana

28/06/2019

Nou espai sòcio-inclusiu gestionat per persones amb discapacitat

Hort Fontana

Ja s’han començat a plantar les primeres verdures a l’hort urbà en una de les terrasses de l’Espai Jove La Fontana. La primera plantada de l’hort es va fer el 17 de juny. La gestió de l’hort, anirà a càrrec de les associacions ATRA i ACIDH, situades al districte de Gràcia.

Enciams i bledes seran les primeres verdures que es recolliran aquest estiu. Un dels objectius de la posta en marxa d’aquest hort és promoure la interacció entre els usuaris de les dues entitats i amb els treballadors de La Fontana.

ATRA i ACIDH donaran continuïtat al projecte durant un període de dos anys, prorrogables d’any en any per un màxim total de quatre anys. Tot i que l’adjudicació s’ha fet a dues entitats, sis mesos després de l’inici efectiu del projecte, es valorarà la incorporació d’una tercera entitat seguint l’ordre de puntuació de la resta de projectes presentats.

El Grup ATRA és un grup d’entitats sense ànim de lucre que treballen dins del sector dels serveis socials i de la salut. Ofereix atenció i tractament a persones amb conducta addictiva, persones amb malaltia mental i persones amb risc d’exclusió social.

ACIDH és una entitat declarada d’Utilitat Pública que des de 1994 treballa per a l’atenció de les persones amb Intel·ligència Límit (IL) i discapacitat intel·lectual lleugera, i dona serveis per cobrir les seves necessitats a nivell social, laboral i formatiu i per millorar la seva qualitat de vida.

Font i més informació al Web d'Ecologia Urbana.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible