Agenda

GPP 2020 Webinar sobre enllumenat públic baix en carboni

23/02/2016 11:00
-
23/02/2016 12:30
|
Online

Experiències d'enllumenat de baix consum energètic i baixes emissions de carboni

IL·LUMINACIÓ

El pròxim Webinar del Projecte Europeu "GPP 2020 - Contractació pública per a una economia baixa en carboni" es centrarà en l'enllumenat públic.

Aquest Webinar pretén mostrar els impactes sobre els humans i el medi ambient de la contaminació lumínica i discutir els passos que cal emprendre en la fase prèvia a la contractació. Per altra banda, el webinar té la voluntat de propiciar l'intercanvi d'experiències sobre la redacció de criteris (especificacions tècniques i criteris valorables) baixos en carboni i debatre sobre els mitjans adequats per la gestió del contracte i el seguiment. Finalment, en el webinar es comentaran els reptes, limitacions i oportunitats que poden aparèixer durant el procés de contractació verda.

El Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament a Croàcia, socis del projecte, presentarà els detalls del plec sobre l'enllumenat públic realitzat i el treball d'il·luminació dut a terme en el Wasserkuppe/Rhön. Andrej Mohar de Dark -Sky (Eslovènia) mostrarà els requeriments per l'enllumenat verd a la nit. El webinar serà facilitat per Alenka Burja de Umanoterra (Eslovènia).

Per registrar-vos, podeu anar al següent enllaç. Per més informació també us podeu descarregar la fitxa del GPP 2020 Webinar on low-carbon street lighting solutions (en anglès).

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible