Agenda

Fòrum tècnic sobre la gestió energètica eficient

28/03/2017 10:00
-
28/03/2017 13:30
|
Sala d'actes de la seu col·legial Consell de Cent, 365 08009 Barcelona

Inauguració oficial de l'Any de la Gestió Energètica Eficient

Any_eficient

El Col·legi d'Enginyers Graduats i el Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona organitza un fòrum que servirà com a inauguració de l'Any de la Gestió Energètica Eficient.

La benvinguda anirà a càrrec del degà, Miquel Darnés. A continuació, Pere Rodríguez, enginyer tècnic industrial, farà una presentació i Assumpta Farran, Directora General de l'Institut Català d'Energia, un discurs. Mariano Marzo, Catedràtic de Recursos Energètics a la Universitat de Barcelona, donarà la conferència inauguaral, mentre que Antoni Garcia, Consultor en Gestió Energètica, Infraestructures i Manteniment i Francesc Ribera, Gerent del Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya, presentaran els objectius de l'Any de la Gestió Energètica Eficient.

Posteriorment, hi haurà una taula rodona i un debat on Lluis Morer, Cap del Programa d'estalvi i eficiència energètica de l'Institut Català d'Energia; Salvador Samitier, Cap de l'Oficina Catalana del Canvi Climàtic; Xavier Farriols, President del Clúster d'Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) i Carles Vivas, Vicepresident de la Comissió d'Energia de PIMEC, debatran quina és la visió de la problemàtica des de:

  • La Gestió Ambiental i de la lluita contra el Canvi Climàtic
  • La Gestió Energètica
  • El Sector Empresarial
  • El Sector Industrial

Aquest debat estarà moderat per Antoni García, Consultor en Gestió Energètica, Infraestructures i Manteniment.

La sessió gratuïta, amb prèvia inscripció, s'emetrà també per videostreaming per donar la possibilitat de seguir les diverses activitats des de dispositiu tant fix com mòbil.

Font, inscripcions i més informació: web del Col·legi.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible