Agenda

Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible 2024

15/02/2024 00:00
-
17/02/2024 00:00
|
Recinte Firal el Sucre de Vic
Fira Vic 23

Els dies 15, 16 i 17 de febrer se celebrarà la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible a Vic, un punt de referència per conèixer les darreres novetats de les empreses i els projectes que hi ha en el sector de la bioconstrucció i les energies renovables.

L'objectiu principal de la fira és promocionar l’ús d’energies renovables, així com la utilització de tècniques de construcció i rehabilitació sostenibles. En aquesta línia, aquesta edició es posa accent a les comunitats energètiques i a la rehabilitació sostenible, ja que la manera com construïm va lligada als requeriments energètics de les edificacions i, per tant, al disseny de les instal·lacions de producció d'energia sostenible per ser el màxim d'eficients i respectuosos amb el medi ambient. 

Dins de la fira es podran trobar dos espais sectoritzats:

  • Fabricants, instal·ladors, distribuïdors, comercialitzadores, enginyeries, consultories relacionades amb l’autoconsum elèctric i altres energies renovables.
  • Professionals del sector de la bioconstrucció: cases passives, fusta constructiva, assessoraments tècnics i arquitectònics, nous materials de bioconstrucció, professionals de la construcció tradicional, etc.

A banda de l’espai expositiu, la fira comptarà amb diferents activitats paral·leles com trobades professionals, conferències, projeccions audiovisuals i demostracions, entre d’altres. 

S'adreça principalment a professionals del sector, però també a altres públics com l'administració, estudiants, usuàries i persones interessades en les energies renovables i la bioconstrucció.

Més informació en el següent enllaç.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible