Agenda

Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària

22/12/2017 10:00
-
04/01/2018 17:00
|
Plaça de Catalunya

Productes, serveis i activitats per afavorir una economia de proximitat i una transformació social

Fira Consum Responsable

La fira, organitzada pel Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, amb la participació d’entitats, empreses i projectes de l’àmbit de l’economia social i solidària, és l'espai que, per Nadal, mostra a la ciutadania com el consum responsable, l'economia social i solidària i de proximitat és ja una realitat a Barcelona.

Al llarg de dues setmanes, es mostrarà com és possible comprar i consumir de manera sostenible i solidària oferint productes, serveis i activitats d'empreses i entitats que promouen i fan activitat econòmica i sociocomunitària durant tot l'any i a tots els districtes de la ciutat.

A la fira, els visitants trobaran entorn de 60 projectes, entitats i empreses que fan i volen fer economia i transformació social, i proposen un canvi del model socioeconòmic. Projectes que impulsen l'economia de proximitat, arrelada a barris, districtes i a la ciutat i el país, aquella que no es deslocalitza, que s'orienta a satisfer necessitats, aspiracions i, fins i tot, desitjos de les persones i els territoris.

Logo_CRdefAquest any, a l'Espai Consciència s'hi duran a terme més de quaranta actes com ara activitats infantils, espais de degustació, presentació de llibres, tallers de reciclatge i d'artesania i espectacles de màgia. També s'oferirà un ampli ventall d'activitats d'educació en el consum responsable per a tots els públics, entre les quals destaquen dos concerts, una desfilada de moda i un espectacle infantil que tindran lloc els dies 23, 27 i 29 de desembre.

La fira constarà de 44 estands ocupats per prop d'una seixantena de projectes, empreses i entitats.

Font i més informació de totes les activitats en el següent enllaç.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible