Agenda

Expoelèctric 2017: els vehicles elèctrics com a motor de transformació de la ciutat

11/11/2017 10:00
-
12/11/2017 18:00
|
Arc de Triomf, Barcelona

El punt de trobada del vehicle elèctric a Catalunya

Expoelèctric_2017

Expoelectric és una iniciativa que busca acostar i familiaritzar el ciutadà amb la mobilitat de zero emissions i els vehicles elèctrics, organitzada per la Generalitat de Catalunya a través de l'Institut Català d'Energia (ICAEN), l'Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i el Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN). Enguany en la 7a edició d’Expoelectric hi han programades les següents activitats:

  • Expotest: l'Exposició i Jornada de Proves Expotest busca interactuar amb la ciutadania, oferint l'oportunitat de conèixer i provar tot tipus de vehicles elèctrics.
  • e-col·loquis: suposen un punt de trobada per a la ciutadania on poder resoldre tots aquells interrogants que envolten i comporten l'ús dels vehicles elèctrics a l’usuari potencial.
  • e-casa: “una llar eficient endollada al vehicle elèctric”. Pròximament informarem sobre les novetats d'aquesta activitat pionera a nivell europeu, que recrearà un habitatge autosuficient energèticament que utilitza el vehicle elèctric com a font d’energia.
  • e-concert: un concert musical en directe que se celebrarà al mateix temps que circulen vehicles elèctrics al seu voltant. Es tracta d’una demostració innovadora i única a Europa per a què el públic assistent visqui en primera persona la millora de l'entorn en una ciutat 100% elèctrica.

Font i més informació al web de l'esdeveniment.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible