Agenda

Empra l'app de la sostenibilitat del Mapa B+S!

01/06/2019 10:00
-
07/06/2019 20:00
|
Varis Barcelona

I celebra el Dia Mundial del Medi Ambient

App Mapa B+S

Quina millor manera que celebrar el Dia del Medi Ambient emprant l'aplicació Mapa B+S per a mòbils i tauletes del Mapa Barcelona + Sostenible i descobreix i comparteix, allà on siguis, totes les iniciatives i indrets amb valor socioambiental de la ciutat. 

Fins al 7 de juny en el marc de la Setmana de la Sostenibilitat l'Ajuntament organitza un conjunt d’activitats per conèixer i reflexionar sobre com Barcelona es transforma per esdevenir més saludable i responsable.

Voleu conèixer quins equipaments tenen plaques solars? On podeu comprar a granel? Quines escoles són sostenibles? On hi ha cobertes verdes a la ciutat? Hi ha un web i una aplicació mòbil, el Mapa Barcelona + Sostenible, on ho teniu tot a un clic. A més, també hi podeu proposar nous punts i documentar la vostra participació en la Setmana de la Sostenibilitat.

Coneix vuit coses que pots fer amb la nova “app” Mapa B+S:

  1. Descobreix les iniciatives i indrets sostenibles que tens més a prop. Fes servir la nova app del Mapa B+S per localitzar al moment els  punts d’interès que tens a prop de casa, de la feina, de l’escola o d’allà on siguis.
  2. Troba tot el que necessites, allà on siguis. Busques una botiga d’aliments ecològics o un taller de reparació? Vols saber quines instal·lacions d’energies renovables hi ha al teu barri? Tens ganes de conèixer nous espais on gaudir de la natura urbana? Fes una cerca per categories i per districtes per descobrir tot el que pots trobar al Mapa Barcelona + Sostenible.
  3. Trobes a faltar algun punt? No et tallis i afegeix-lo! La nova app permet proposar nous punts de forma senzilla. Digues-nos el nom de l’indret o la iniciativa, quina o quines icones li corresponen i ubica’l al mapa. Aquesta informació serà validada per la secretaria del Mapa Barcelona + Sostenible i de seguida trobaràs el nou punt penjat.
  4. Dóna color al mapa amb les teves fotografies! Penja les teves imatges al Mapa B+S per il·lustrar punts d’interès existents i comparteix amb la resta d’usuaris i usuàries com veus la ciutat.
  5. Redescobreix la ciutat i els seus barris seguint els itineraris. Mòbil en mà, passeja per la ciutat tot seguint les rutes temàtiques que trobaràs al Mapa Barcelona + Sostenible.  
  6. Trobes a faltar informació d’un punt? Si creus que cal esmenar informació d’un punt d’interès, pots fer-ho al moment. La teva proposta serà validada per la secretaria del Mapa Barcelona + Sostenible.
  7. Participa als mapatges col·laboratius. Descarrega’t l’app per participar de forma més activa als tallers per mapar noves iniciatives que periòdicament les entitats impulsores i col·laboradores del Mapa B+S organitzen per tota la ciutat.
  8. Guarda el teus indrets favorits. T’has enamorat d’un punt d’interès del Mapa B+S? Doncs guarda’l com a favorit, així sempre el tindràs a mà i la resta d’usuaris i usuàries sabran que aquell punt té quelcom especial...

Trobareu l’app del Mapa Barcelona + Sostenible:

  • A la PlayStore (per a android): Mapa B+S
  • A l’App Store (per a iOS): Mapa B

Si encara no ets usuari o usuària, registra’t ara per aprofitar totes les funcionalitats de la nova app.

Font i més informació a Barcelona Sostenible.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible