Agenda

El FICMA celebra 25 anys ensenyant-nos a mirar el món

02/11/2018 20:00
-
09/11/2018 20:30
|
Varis Barcelona

Educar i conscienciar a través de l'art per entendre i defensar el planeta

FICMA2018

Divendres dia 2 de novembre s’inaugura una nova edició del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient, concretament la vint-i-cinquena, una xifra que demostra la rellevància del festival alhora d’educar i conscienciar a través de l’art i el relat d’històries que ens transporten a diverses realitats que viu el planeta i tots els éssers que l’habitem amb el propòsit d’entendre’l i defensar-lo.

La Fàbrica del Sol s’uneix al festival a través de la projecció d’un recull de curts provinents del festival germà mexicà del FICMA, l’ECOFILM. Sota el tema de Mobilitat Sostenible s'ha preparat una selecció de curtmetratges, en els quals es busca generar consciència i un impacte positiu a partir de la contribució activa de la ciutadania, amb l'objectiu que puguin transformar activament les seves ciutats en llocs intel·ligents, segurs i conscients davant la innovació i canvis d'hàbits Ecofilmsostenibles. Aquests curtmetratges que es podran veure dimarts 6 de novembre a les 18 h, i és imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat.

Però la col·laboració del festival FICMA i La Fàbrica del Sol continua divendres 9 de novembre a les 18 h amb la projecció de la pel·lícula Rush Hour que ens permetrà acostar-nos a la vida de tres viatgers que viuen una odissea diària per arribar al seu lloc de treball, aquests tres viatgers es troben repartits per tres grans ciutats del món: Istanbul, Los Ángeles i Ciutat de Mèxic. La pel·lícula busca fer reflexionar sobre l’estil de vida que portem. Quin impacte tenen aquestes hores perdudes en les Rushseves relacions i en la seva qualitat de vida? Què els impulsa realment a  fer aquest viatge cada dia? Què ens diu això sobre les nostres ciutats i la nostra forma de vida? Aquesta projecció està coorganitzada amb la Casa Amèrica i per assistir-hi cal inscriure’s prèviament.

Des de La Fàbrica del Sol us animem a participar al FICMA ja que ens dóna l’oportunitat de descobrir el nostre planeta i reflexionar sobre com l’habitem.

Font i més informació al al web Ecologia urbana i al web FICMA. En el següent enllaç podeu decarregar el Programa.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible