Notícies

El CAP Vallcarca promou la bicicleta

04/05/2018

Bicicleta elèctrica perls treballadors i treballadores quan van a fer domicilis

Bicicleta_Vallcarca

Al Centre d'Atenció Primària Vallcarca-Sant Gervasi molts dels professionals fan servir la bicicleta per anar a treballar i, fins i tot, al centre disposen d'una bicicleta elèctrica per tal que els treballadors i treballadores l'utilitzin quan van a fer domicilis.

"Fer servir la bibicleta en els desplaçaments urbans té un doble impacte positiu en el nostre benestar: l'exercici físic millora la salut dels que anem en bicicleta i constibuïm a reduir la contaminació atmosfèrica que tant ens perjudica a tots". Així comença l'article que ha fet la metgessa de família Azucena Carranzo en el butlletí "El teu CAP t'informa" sobre els avantatges que té per a la salut fer ús de la bicicleta.

En l'article, Carranzo recorda que es recomana fer 30 minuts d'activitat física al dia i que la bicicleta és un bon mitjà, ja que permet aprofitar i fer desplaçaments al mateix temps que es practica una activitat.

També fa referència a les parades mixtes -amb una part de bicicletes elèctriques- del servei Bicing. "Els carrils bici, els serveis de lloguer i les noves parades mixtes són algunes de les mesures per augmentar la seguretat i el confort dels que ens animem a anar en bicicleta", diu Carranzo.

Font i més informació al web Districte de Gràcia.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible