Notícies

Dispensadors d'aigua de xarxa per les dependències municipals.

24/11/2020

Via lliure a eliminar les ampolles d'aigua de plàstic.

L'any passat l'Ajuntament va aprovar la INSTRUCCIÓ en relació a l'agua envasada i l'ús de gots de plàstic - i altres elements de plàstic- d'un sol ús en les dependències i serveis municipals, amb l'objectiu entre d'altres d'evitar el consum d'aigua envasada i reduir així la generació de residus d'ampolles de plàstic (més informació aquí)

La Instrucció assenyala que es fomentarà l'ús d'aigua de xarxa, per a la qual cosa un dels elements essencials és la disponibilitat de dispensadors d'aigua connectats a xarxa als edificis municipals.

Arran d'això, la Gerència de Recursos va preparar i ha dut a terme la licitació d'un Acord marc per a la contractació del subministrament de dispensadors d'aigua. El contracte ha estat formalitzat recentment i facilita la instal·lació d'aquest equips tant a les Gerències i Districtes com a les diferents empreses i entitats que conformen el Sector Públic dependent de l'Ajuntament de Barcelona.

Disponibles a l'acord marc hi ha 4 tipologies d'equips diferents - de sobre taula; sortida frontal i cabal mig; sortida superior i cabal mig; sortida superior i cabal alt - per tal que cada dependència pugui triar aquell que s'ajusti millor a les seves necessitats. La documentació necessària per formalitzar els contractes derivats d'aquest acord marc estan disponibles a l'intranet de l'Ajuntament, a l'apartat de compres.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible