Agenda

Disfruta les activitats del Centre de la Platja

01/06/2018 10:00
-
10/09/2018 18:00
|
Pg. Marítim Barceloneta, 25-29 La Barceloneta, 08003

Educació ambiental i informació del litoral de Barcelona

Centre_Platja_2018

El Centre de la Platja és l'espai municipal d'educació ambiental i d'informació del litoral de Barcelona. Situat als porxos de la platja del Somorrostro, davant de l'Hospital del Mar, és un espai d'informació, de trobada i de formació per a totes les persones interessades en el litoral de Barcelona i els aspectes que s'hi relacionen.

Enguany l'equipament acull moltes activitats, tant per a grups com individuals, com rutes i visites guiades pels entorns del litoral (la platja, els barris costaners com la Barceloneta i el Poble Nou, el port, etcètera), i activitats de descoberta de la biodiversitat marina, com ara tallers familiars o projeccions de documentals, per a tots els públics.

Concretament, el Laboratori de la Platja és un mòdul itinerant que recorre les platges de Barcelona, i que també és present en esdeveniments especials, amb l'objectiu de fer arribar a la ciutadania i les persones usuàries de les platges una proposta d'activitats educatives per conèixer l’ecosistema marí i litoral. S’hi treballen continguts diversos, per exemple els microplàstics, la fauna i flora del litoral barceloní, la sorra i l’aigua del mar, entre altres, i  de manera transversal els efectes i les conseqüències del canvi climàtic. Les activitats s'ofereixen tant per a públic passavolant com per a grups que han reservat prèviament l'activitat.

Podeu consultar el programa concret d'activitats en el següent enllaç.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible