Notícies

Demana el Kit d'ambientalització del Programa A+S

30/01/2020

I incentiva l'aplicació de bones pràctiques ambientals en el teu edifici o equipament municipal

kit_1

El Programa Ajuntament + Sostenible ha elaborat un nou recurs, un Kit de suport per a l'ambientalització interna, un conjunt de materials comunicatius que donen missatges per reduir la despesa energètica, d'aigua i de paper i per millorar la prevenció i la gestió de residus als edificis i/o equipaments municipals.

L’ambientalització es fomenta fent ús dels diferents materials comunicatius que ofereix aquest recurs a través d’adhesius que amb informació breu i directa per incentivar bones pràctiques, de manera fàcil i entretinguda, a l’hora de consumir aigua, energia i materials, entre les persones que hi treballen i els visitants puntuals. Aquests adhesius s’han d’enganxar en llocs estratègics per tal que tinguin més efecte.

El Kit està disponible a petició de qualsevol edifici i/o equipament municipal, enviant un correu electrònic al Programa A+S.

A més a més, el Programa A+S també posa a disposició de les sales de reunions d'edificis i equipaments públics, ampolles de vidre reciclat, per promoure l'aplicació de la Instrucció que prohibeix l'aigua envasada i els gots de plàstic d’un sol ús.

Podeu fer també la petició enviant un correu electrònic al Programa A+S.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible