Agenda

Conferència sobre les fustes tropicals d'origen sostenible

20/09/2017 14:00
-
21/09/2017 18:30
|
Aarhus, Dinamarca

Organitzada per la Coalició Europea de la Fusta Tropical Sostenible

Timber

La Conferència de la Coalició Europea de la Fusta Tropical Sostenible (STTC), que es celebrarà els dies 20 i 21 de setembre a Aarhus (Dinamarca) oferirà l'oportunitat d'aprendre a vendre la història positiva que hi ha darrera de la fusta tropical amb origen sostenible i servirà per discutir els reptes i compartir coneixements i millors pràctiques a tota Europa. L'esdeveniment reunirà els socis i participants de la Coalició, les federacions de comerç de la fusta, els comerciants de fusta, els representants del sector de la construcció, les ONG i altres grups d'interès.

La trobada examinarà formes de comunicar els beneficis de l'ús de les fustes tropicals i les millors pràctiques, analitzant l'Anàlisi del Cicle de Vida, els objectius de desenvolupament sostenible i la mitigació del canvi climàtic. També serà una oportunitat de connectar-se amb compradors, proveïdors i prescriptors. 

El programa comptarà, el primer dia, amb una visita que recorrerà la ciutat d'Aarhus per mostrar construccions, dissenys i usos dels diferents projectes que ha desenvolupat la ciutat amb fusta tropical com el port d'Aarhus a on hi haurà un sopar de "networking". El segon dia, la conferència té previst dur a terme dues sessions plenàries i una taula rodona pel matí, i dues sessions i una cerimònia de clausura més per tarda.

L'esdeveniment és gratuït però té capacitat limitada i, per tant, cal fer la inscripció.
Font, més informació i inscripcions al web STTC.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible