Agenda

Conferencia sobre Clima, producció i consum sostenible i economia local

03/07/2019 17:30
-
03/07/2019 20:00
|
Centre InnoBA (c/Perú 62)

Noves visions de les economies locals

Noves visions

Aquesta conferència s'emmarca en el cicle de conferències per apropar a la comunitat de persones vinculades professionalment al desenvolupament econòmic local de l’àmbit metropolità de Barcelona diversos nous enfocaments sobre les economies locals que es troben en vigor avui en dia a Europa, de la mà de qui ha liderat les corresponents propostes i acompanyades de representants de governs locals que els han portat a la pràctica. Es comptarà amb la presència de:

  • Carolin Baedeker, Vice-Director and Co-Head of Research Unit Innovation Labs, Sustainable Production and Consumption, Wuppertal Institute
  • Swanhild Klink, Project coordinator at Neue Effizienz

L’Institut Wuppertal realitza investigacions i desenvolupa models, estratègies i instruments per a la transició a un desenvolupament sostenible a nivell local, nacional i internacional. La investigació sobre la sostenibilitat de l'Institut Wuppertal es centra en els reptes relacionats amb els recursos, el clima i l'energia i la seva relació amb l'economia i la societat.

La conferència comptarà amb un servei de traducció simultània. La inscripció és gratuïta però cal inscriure’s prèviament aquí. El cicle ‘Noves visions de les economies locals’ s’emmarca en el projecte de la Càtedra de Política Econòmica Local entre la UPF i l’Ajuntament de Barcelona. Per més informació, podeu contactar amb: info.catedrapel@upf.edu. 

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible