Agenda

Conferència Electronics Watch 2019

04/12/2019 08:30
-
04/12/2019 17:00
|
Centre de Cultura Contemporanea de Barcelona (CCCB)

Tot sobre la cadena de subministrament de la indústria electrònica

ElectronicWatch

Ja està oberta la inscripció a la Conferència Anual d’Electronics Watch 2019, que enguany lloc a Barcelona. Aquesta és l'única trobada europea d'entitats líders en compra pública socialment responsable i organitzacions procedents de regions productores d'electrònica a escala global especialitzades en la monitorització de drets laborals.

El programa debatrà entorn l’emergència climàtica i els drets humans i el repte que suposa per a la contractació pública la responsabilitat social de les cadenes de subministrament de la indústria electrònica per millorar la vida de les persones treballadores i de les seves comunitats. Hi ha previst realitzar 3 tallers tècnics que tractaran sobre l'esclavitud moderna, sobre la seguretat i salut en la indústria electrònica i sobre la transparència de la seva cadena de subministrament.

La conferència l'organitza Electronics Watch en col·laboració amb la Ciutat de Barcelona i l’Associació de Municipis Catalans, amb el suport de Bread for All, Good Electronics, UNISON, La Universitat d’Edimburg i la Universitat de Kiel.
 
Podeu registrar-vos aquí i consultar el programa complet aquí.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible