Agenda

Compra pública baixa en carboni a Catalunya

11/06/2015 11:15
-
11/06/2015 13:30
|
Col·legi d'Economistes de Catalunya. Plaça Gal·la Placídia 32, Barcelona

Jornada d'intercanvi entre responsables de contractació d'administracions catalanes

Jornada GPP

La compra i contractació pública amb criteris d'eficiència i reducció d'emissions de CO2 contribueix a la lluita contra el canvi climàtic i a l'eficiència en l'administració pública. En aquest context s'organitza aquesta jornada que aspira a generar un intercanvi d'experiències relacionades amb l'ambientalització de les contractacions, la presentació de bones pràctiques i facilitar el contacte i possibles col·laboracions amb altres responsables de contractació.

La jornada, dirigida al personal tècnic encarregat de les licitacions dels diferents departaments i sector públic de la Generalitat, als responsables de compra i contractació i al personal d'altres administracions catalanes interessades en el tema, se celebra en el marc del GPP 2020, un projecte que aspira a difondre arreu d'Europa la contractació baixa en carboni. Per a més informació, consulteu el web del GPP 2020.

La participació és gratuïta però l'aforament és limitat (màxim 80 persones) i cal inscripció prèvia. Per a més informació sobre el contingut consulteu el programa.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible