Agenda

Climate futures: Cap a un acord a París?

30/11/2015 12:00
-
30/11/2015 14:00
|
CIDOB, sala Jordi Maragall, Elisabets 12, 08001 Barcelona

Coneix els detalls de la propera cimera climàtica

CC CIDOB

Del 30 de novembre i fins a l'11 de desembre de 2015 tindrà lloc a París la propera cimera climàtica mundial (COP21) en què la comunitat internacional està cridada a arribar a un acord que permeti limitar l'escalfament global per sota els 2ºC.

Però, quin tipus d'acord es pot esperar a París? Fins on poden la Xina, els Estats Units, la Unió Europea i altres grans emissors influir en el resultat de la cimera de París? Serà la comunitat internacional capaç de reconciliar una política factible amb una política adequada que abordi eficaçment l'escalfament global?

Descobreix els detalls de la negociació al seminari organitzat pel CIDOB (Centre d'Estudis i Documentació Internacionals a Barcelona) i el CADS (Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible) el proper 30 de novembre. La sessió comptarà amb les intervencions d'experts com Oriol Costa (Universitat Autònoma de Barcelona), Jeroen van den Bergh (ICTA / Universitat VU d'Àmsterdam), Iñaki Gili (Oficina Catalana del Canvi Climàtic) i Luigi Carafa (CIDOB).

Trobareu més informació a la pàgina web del CIDOB.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible