Agenda

Cicle "Tecnologies per a un món sostenible"

03/05/2018 18:30
-
30/05/2018 21:00
|
CosmoCaixa Barcelona

Innovació tecnològica per afrontar els principals reptes ambientals

CosmoCaixa

Al maig comença el nou cicle "Tecnologies avançades per a un món sostenible" on s'aborda la innovació tecnològica per afrontar els principals problemes i reptes ambientals relacionats amb l'Energia, l'Aire i l'Aigua, organitzat per l'Obra Social "La Caixa".

Aquest cicle aborda la innovació tecnològica per aconseguir solucions en tres dels grans desafiaments de la societat actual: l'energia, l'aire i l'aigua. Es plantegen tres sessions, en les quals es pretén entendre millor els problemes ambientals que produeixen grans inconvenients en la salut humana, però, a més, es donaran a conèixer tecnologies i innovacions que oferiran respostes a aquests problemes.

Una conferència inicial plantejarà els reptes ambientals de l'àmbit i, posteriorment, es mostraran solucions basades en diferents tecnologies (internet de les coses, sensorització, robòtica, simulacions, apps, plataformes participatives...) que estan contribuint a minimitzar-ne els impactes i a avançar cap a un entorn més saludable.

El programa és el següent:

  • 3 de maig a les 18:30 h 
    Sessió sobre "Aconseguirem un model energètic eficient, renovable i distribuït?", amb Antoni Martínez, assessor d’InnoEnergy per projectes singulars.
  • 24 de maig a les 18:30 h
    Sessió sobre "Aconseguirem respirar aire net?", amb  Santi Parés, físic i meteoròleg, director de negoci per Middle East, Europa i Amèrica Llatina de UL Renovables. 
  • 30 de maig a les 18:30 h 
    Sessió sobre "Aconseguirem tancar el cicle urbà de l'aigua?", amb Narcís Prat, biòleg, catedràtic d’Ecologia de la Universitat de Barcelona. 

Moderadora: Mercè Piqueras, biòloga i divulgadora científica.

Font i més informació en el següent enllaç.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible