Agenda

Cicle Repensant l'economia de Barcelona: l'economia verda i circular com a vector de canvi del model productiu a Barcelona

13/01/2016 09:00
-
13/01/2016 14:00
|
Barcelona Activa, Sala Emprèn-Incubadora d'empreses Glòries, c/Llacuna 162; Barcelona

El cicle té com a objectiu oferir diverses sessions de reflexió sobre temes clau per a la consecució d'un model productiu més just i sostenible per a la ciutat.

Economia Verda

El tinent d'alcalde de Treball, Economia i Planificació Estratègica, Gerardo Pisarello, serà l'encarregat de presentar la primera sessió del Cicle 'Repensant l'economia de Barcelona', que vol ser un punt de reflexió per aconseguir un model productiu més just i sostenible per a la ciutat.
Aquesta primera trobada gira entorn de l'economia verda i circular com a vector de canvi del model productiu a Barcelona i serà l'escenari de la presentació dels resultats de l'estudi d'Economia Verda a l'àrea de Barcelona per part d'Agustí Colom, regidor d'Ocupació, Empresa, Turisme i Comerç.

Per altra banda, els professors de la Universitat de Barcelona (UB) Jordi Roca Jusmet i Enric Tello parlaran sobre les implicacions político-econòmiques de la crisi ecològica, i del paper dels serveis ecosistèmics en la qualitat de vida dels ciutadans de Barcelona, respectivament. A més, Sergio Sastre, de la consultora ENT - Innovació ambiental per la societat parlarà sobre l'economia circular a Catalunya, i Verònica Kuchinow de Símbiosy explicarà experiències internacionals de simbiosi industrial.

Confirmar assistència a repensant.economia@barcelonactiva.cat

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible