Agenda

Cicle d'activitats relacionades amb l'economia circular

04/12/2015 10:00
-
16/12/2015 13:00
|
Barcelona

Coneix en primera persona les diferents instal·lacions i espais de Barcelona que vetllen per transformar els residus en recursos

paper

La Fàbrica del Sol ha organitzat per aquest desembre un cicle d'activitats al voltant de l'economia circular.

La primera activitat, "Cap a una economia circular: recollida entre bastidors", tindrà lloc el 4 de desembre de 10 a 13 h. Es visitarà el Parc Central de Neteja d'URBASER per tal de conèixer com es manté nets la ciutat i el parc mòbil de neteja.

L'11 de desembre de 10-13 h es visitaran dues instal·lacions, l'Ecoparc de la zona Franca i l'empresa Saica, per tal d'observar com es trien els materials que es reciclen. En aquesta activitat, "Cap a una economia circular: un material, dos destins", també es vol reflexionar sobre el paper del disseny, l'ús i la separació en origen en el reciclatge dels materials.

Finalment, en l'activitat anomenada "Cap a una economia circular: factor tecnològic, factor humà" es pretén endinsar-se en el destí dels materials quotidians i com es reintrodueixen en els cicles productius o naturals. Per això es visitarà l'estació pneumàtica de Lesseps i el Punt Verd Col·laborador Tabuenca el 16 de desembre de 10-13 h.

Per més informació consulteu l'agenda de la Fàbrica del Sol.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible