Notícies

Ca l’Alier i El Graner, Edificis Amics de la Bici

27/02/2021

Els equipaments municipals Ca l’Alier i El Graner es sumen als edificis certificats amb el distintiu “Edifici Amic de la Bici”

 

  

EAB2

Als dos equipaments s’ha instal·lat la senyalització que mostra els serveis que ofereixen als ciclistes. La senyalització facilita la identificació dels serveis específics dels que disposa cada edifici certificat, com poden ser aparcaments, consignes per bicicletes plegables i altres serveis addicionals, destinats al públic en general (visitants) o per al personal de l’edifici.

Tots els edificis municipals certificats amb el segell "Edifici amic de la BICI", així com els edificis municipals que estan en procés d'obtenir la certificació es poden consultar en el mapa d’edificis certificats a la web del Programa A+S. Recentment el plànol de carrils bici de l’Ajuntament també ha incorporat els edificis certificats en el seu mapa.

Més informació sobre els requisits de la certificació "Edifici amic de la BICI", així com l’estratègia de promoció de la bicicleta entre els treballadors de l’Ajuntament de Barcelona es troben aquí.

 

  

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible