Notícies

BSM manté l'aposta per la mobilitat elèctrica del personal de les seves unitats

23/02/2022

Adjudicat el nou contracte de motos elèctriques.

A finals del passat 2021 BSM va anunciar la licitació pel subministrament mitjançant lloguer de vehicles per a diverses unitats de la societat municipal: 20 motos (amb la possibilitat d'increment en 5 vehicles més) per ús del personal de les unitats de serveis d’Aparcament, AREA DUM, Bicing, AREA-SCO i Zona Bus.

L'anunci ja indicava que l'objecte era el lloguer de motos elèctriques i el plec de prescripcions tècniques incorporava les característiques mínimes de les mateixes, entre les que es poden destacar una autonomia igual o superior a 90 km, un carregador intern amb cable amb connector tipus Schuko monofàsic de 16A i un temps de càrrega del 80% inferior o igual a 7h i fins al 100% inferior o igual a 9h. El plec tècnic també recollia l'equipament i els accessoris a subministrar (caixa posterior, tipus de carenat, pneumàtics, adaptadors per càrrega d'equips PDA i mòbils, entre d’altres).

Passat el termini de presentació d'ofertes s’han rebut 2 ofertes i el contracte ja està adjudicat. Tota la informació de la licitació la podeu trobar aquí.

Amb això BSM manté l'electrificació de la flota de motocicletes de les seves unitats.

Per més informació de la flota municipal de vehicles podeu consultar l'Informe vehicles que anualment elaborem des del Programa Ajuntament + Sostenible, en el marc de seguiment de la Instrucció Tècnica per a l'aplicació de criteris ambientals en els vehicles de la flota municipal (us podeu descarregar l'Informe de vehicles 2020 aquí). 

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible