Notícies

Bombers de Barcelona ja té el seu primer vehicle 100% elèctric

01/11/2016

Destinat als desplaçaments derivats de les tasques diàries d’oficina

VE_Bombers

En el marc del Pla Estratègic de Sostenibilitat Interna de la Gerència de Seguretat i Prevenció, Bombers de Barcelona ha fet un pas endavant i s'ha adherit a les línies de treball de l'Ajuntament per avançar envers la sostenibilitat i l'eficiència energètica.

La incorporació d'aquest vehicle, provinent de la finalització d'un rènting de 4 anys que tenia l'Ajuntament, estarà destinat als desplaçaments derivats de les tasques diàries d'oficina. Homologat per a cinc places i amb una autonomia de 110 km permetrà el desplaçament urbà i per les poblacions de l'AMB.

D'acord amb la Instrucció tècnica per a l'aplicació de criteris de sostenibilitat en els vehicles de l'Ajuntament, la prioritat màxima d'adquisició de vehicles lleugers ha de ser la de vehicle elèctric i, si no és possible, justificant els motius tècnics o econòmics, per algun vehicle diferent d'un motor d'explosió convencional com els vehicles híbrids endollables o els vehicles híbrids no endollables i els vehicles de gas (bifuel inclosos).

Font: Revista Bombers de Barcelona.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible