Agenda

Bicicletada, torna la Festa de la Bici!

15/04/2018 10:00
-
15/04/2018 13:00
|
Pg. Lluís Companys

Pedalada popular amb un recorregut cèntric de 12 quilòmetre

Bicicletada_2018

El diumenge 15 d'abril de 2018, torna la jornada cívica i participativa oberta a tota la ciutadania, en què el vehicle de dues rodes es convertirà de nou en el protagonista absolut, amb la bicicletada popular i una festa amb activitats per a totes les edats al passeig Lluís Companys, a l'Arc de Triomf.

Enguany, la festa se celebra a l'abril, donat que és el mes de la bicicleta: se celebra el Dia Mundial de la Bicicleta (19 d'abril) i el 30 dies amb biciBCN. Aquesta proposta, oberta a persones de totes les edats, és una iniciativa que promou l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport habitual, amb l’objectiu d’aconseguir una mobilitat més sostenible i saludable que ajudi a millorar la qualitat ambiental i recuperi l’espai públic per a la ciutadania.

Així mateix, un dels objectius principals d'aquesta celebració popular és informar sobre la normativa d'ús de la bicicleta a la ciutat, per tal d'afavorir una circulació segura que permeti la coexistència i convivència entre els diferents modes de desplaçament.

La Bicicletada, una pedalada popular oberta a la participació de tothom i amb un recorregut cèntric de 12 quilòmetres, donarà el tret de sortida a la festa de la bicicleta a partir de les 10.00 hores.

Font i més informació al web de la Bicicleta.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible