Notícies

Barcelona rep el premi "Biosphere Awards for Responsible Tourism"

03/02/2014

Un exemple de promoció del turisme responsable.

Premi turisme

El dijous 23 de gener, en el marc de la Fira Internacional de Turisme (FITUR 2014), Barcelona va rebre el premi Biosphere Awards for Responsible Tourism, atorgat per l’Institut de Turisme Responsable (ITR), i en reconeixement al seu model de gestió sostenible per promocionar el turisme de la ciutat.

La tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona, Sònia Recasens, va recollir el guardó destacant “l’aposta municipal per desenvolupar un model de turisme responsable i sostenible que garanteixi la qualitat de vida i que prioritzi l’equilibri entre l’activitat turística i la convivència ciutadana”.

Les primeres passes d’aquest nou eix vertebrador del turisme sostenible urbà van ser la signatura de la Carta del Turisme Responsable, l’adhesió al Global Sustainable Tourism Council i el nou Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 de Barcelona. Precisament, en el marc del nou Compromís Ciutadà, un dels objectius estratègics del Programa A+S és vetllar pel desenvolupament d'un turisme sostenible en equilibri amb el territori, que reverteixi positivament en la comunitat local i que fomenti l'economia verda.

Per a més informació podeu descarregar la nosta de premsa clicant aquí.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible