Agenda

Autoconstrucció sostenible

01/03/2018 18:30
-
01/03/2018 20:30
|
La Fàbrica del Sol, Pg. Salvat Papasseit, 1

Debat sobre la sostenibilitat i difusió de prototips de bioconstrucció el proper 1 de març, a les 18:30h a la Fàbrica del Sol

Autoconstrucció

Sessió de debat amb la participació d'experts i un petit refrigeri per tancar el cicle d'autoconstrucció sostenible. Es debatrà i parlarà de la sostenibilitat, de la bioconstrucció, de diferents sistemes d'aïllament tèrmic i coneixerem els prototips fàcilment reproduïbles de manera autònoma que hem construit durant el cicle (no cal haver participat en el cicle per assistir a aquesta sessió).

A càrrec de Volta, Col·lectiu d'Arquitectes en el marc de del Dia Mundial de l'Eficiència Energètica i amb la col·laboració de Toni Solanas, arquitecte.

Aquesta activitat és gratuïta pels participants però comporta una despesa de diners públics, per això és important que abans d'inscriure-us comproveu la vostra disponibilitat. Les baixes suposen una gestió extraordinària i poden provocar que persones en llista d'espera no puguin aprofitar les vacants.

És imprescindible la inscripció prèvia per poder participar a l'activitat. Font i més informació al web de La Fàbrica del Sol.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible