Notícies

Aparcament vigilat per a bicicletes i patinets al Festival Grec

08/07/2024

Nova iniciativa de l’ICUB per fomentar la mobilitat sostenible entre els assistents al festival.

aparcament bicis Grec

A l’edició d’enguany del Festival Grec, l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ha introduït una novetat oferint un aparcament vigilat i gratuït per a bicicletes i patinets a la plaça Margarida Xirgu. Aquest servei, disponible durant tot el mes del festival, té com a objectiu fomentar l’ús de mitjans de transport sostenibles entre els assistents. 

L’aparcament compta amb una capacitat per a 48 bicicletes i 20 patinets i està obert de 19.30 a 1.00h. Cal que els usuaris portin el seu propi cadenat. 

Per venir al festival en bicicleta, es pot fer servir la xarxa ciclista i pedalable: el carril bici Avinguda Paral·lel, el carril bici de l’Avinguda Maria Cristina i els carrers 30 del barri del Poblesec.

Per tal que els assistents al festival coneguin i utilitzin l’aparcament s’ha fet un reforç de la comunicació, tant al propi emplaçament com al web i a diversos butlletins i xarxes socials.

Aquesta iniciativa és un pas més en les mesures que l’ICUB implementa des de fa anys per reduir l’impacte ambiental dels esdeveniments culturals de la ciutat.

Per a més informació consulteu el següent enllaç.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible