Agenda

Anima't a participar a la campanya "Comparteix el Sol"!

03/04/2019 18:00
-
22/06/2019 20:00
|
Centre Cívic Convent de Sant Agustí

Inverteix en la generació solar i avancem cap a la sobirania energètica

Ecrowd

Creus que un altre model energètic és possible? T’agradaria invertir en energia renovable i amb zero emissions? Ara tu també pots participar en el finançament d’instal·lacions fotovoltaiques públiques a Barcelona. T’expliquem com, on i per què és una bona idea fer-ho en la sessió de presentació de la campanya "Comparteix el Sol".

A la sessió, la Cristina Castells, directora de l'Agència d'Energia de Barcelona explicarà l'impacte de fer una instal·lació fotovoltaica al terrat del Centre Cívic: què suposarà en estalvi en emissions d'efecte hivernacle i per què l'Ajuntament ha optat pel crowdlending com a fórmula de finançament. A més, Jordi Solé, d'Ecrowd!, la plataforma a través de la qual es vehicula aquest préstec col·lectiu, ens explicarà què és un crowdlening i el paper que pot tenir com a fórmula empoderadora dels ciutadans.

A fi de finançar la construcció d’una instal·lació fotovoltaica al Centre Cívic Convent Sant Agustí, el préstec mínim que pots fer és de 50 € i el préstec màxim, de 3.000 €. El retorn dels diners que hagis invertit se’t farà durant 5 anys, a un interès nominal del 0,95% anual (respecte del capital no retornat), i el rebràs en quotes semestrals de capital i interessos. Per tant, participar en aquest crowdlending NO és fer una donació. Significa prestar uns diners que aniràs recuperant progressivament, amb interessos, en quotes semestrals durant 5 anys.

Font i més informació al web d'Energia Barcelona.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible