Agenda

Activitats de tardor a la Fàbrica del Sol

22/09/2019 11:00
-
12/12/2019 13:00
|
Passeig de Salvat Papasseit, 1, 08003 Barcelona

L'equipament ambiental que estén la cultura de la sostenibilitat 

Tardor_LFdS

El programa d’activitats de la Fàbrica del Sol arriba aquest darrer quadrimestre de l'any amb una bon grapat de propostes per estendre la cultura de la sostenibilitat al districte de Ciutat Vella. L'equipament d'educació ambiental es consolida com a punt de referència de proximitat per estendre la cultura de la sostenibilitat amb tallers, visites, rutes i una forta presència en campanyes i esdeveniments de barri.

La programació arrenca el diumenge 22 de setembre amb les activitats del Dia sense cotxes a la Via Laietana, una jornada festiva amb activitats de foment de la mobilitat sostenible. El dijous 26, es fa el taller L’Hort vertical al balcó, per aprendre a sembrar dues varietats de mongetera als nostres balcons. Una manera d’aprofi tar l’espai i enverdir la ciutat. El dissabte 28, una activitat familiar serà la protagonista. el Puzle participatiu a la Barceloneta, que ens ajudarà a conèixer l’economia circular i el residu zero, dos models de producció i consum sostenible.

A l’octubre s’organitzen tres visites, la primera al Parc del Laberint el dissabte 5 i les altres el divendres 18 i el dijous 24 a la Font Màgica de Montjuic. El novembre arriba farcit de propostes, el dijous 7 es farà un recorregut pel Casc Antic, per descobrir els comerços del barri i la seva rica diversitat d’oficis. I el dimarts 19 dins el cicle ‘Claqueta i Acció’ es projecterà el documental Useless sobre l’impacte ambiental i social dels residus tèxtils i del menjar que llencem. En finalitzar es farà un cinefòrum per posar en comú hàbits de consum responsable.

Podeu descarregar el programa complet en el següent enllaç.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible