Agenda

Acte de lliurament del Premi Catalunya d'Ecodisseny 2015

29/10/2015 20:00
-
29/10/2015 23:30
|
Saló del Tinell de Barcelona

Premi als productes que redueixin els impactes ambientals al llarg de tot el seu cicle de vida

ecodisseny

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya ha organitzat la primera edició del Premi Catalunya d'Ecodisseny, una evolució del Premi Disseny per al Reciclatge que convocava l'Agència de Residus de Catalunya des de l'any 2001.

En l'acte de lliurament del Premi Catalunya d'Ecodisseny 2015 es realcen els productes, els productes en desenvolupament i les estratègies de foment de productes, que estiguin dissenyats per millorar el comportament ambiental dels productes i serveis al llarg del seu cicle de vida

56 candidatures (de 194 candidatures presentades) han sigut seleccionades i opten a un dels premis de les diferents categories: Producte, Producte en Desenvolupament, Estratègia, Disseny Jove i Disseny Euromediterrani. Cada categoria té una dotació de 5000 euros.

Les candidatures guanyadores, les que han rebut una menció especial del Jurat i les candidatures seleccionades que van superar la primera fase del Premi seran exposades al Pati Verger del Museu Frederic Marès (al costat del Saló del Tinell), i es podran veure després de l'acte de lliurament del Premi tot degustant un petit refrigeri.

Per més informació podeu visitar el web de l'Agència de Residus de Catalunya

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible