Agenda

5è Congrés d'Energia de Catalunya

13/02/2018 10:00
-
14/02/2018 19:00
|
Institut d'Estudis Catalans - Sala Prat de la Riba

L'Energia del Territori de Catalunya. 13 i 14 de febrer. Institut d'Estudis Catalans - Sala Prat de la Riba

energia

L'Associació del Congrés d'Energia de Catalunya organitza enguany el cinquè congrés amb el lema "L'Energia del Territori de Catalunya". El programa és el següent:

  • El Territori: Necessitats del territori per complir els plans estratègics de Catalunya. Dificultats territorials per implantar les instal·lacions d'energia renovables.
  • L'energia: Bones pràctiques locals i internacionals d'ordenació del territori relacionades amb l'energia. Contaminació territorial de l'energia. Energia que precisen els plans territorials de Catalunya.
  • Les polítiques: Polítiqus territorials relacionades amb l'energia de les institucions de Catalunya. Distribució de la producció d'energia en els àmbits urbans de Catalunya. Els casos de l'Eòlica marina i de la FV a Catalunya.
  • Taules d'intercanvis entre els ponents. Preguntes del públic.

L'entrada és lliure, però tindran prioritat les persones que hagin fet la reserva que es pot fer par correu a coenercat@coenercat.cat, indicant el dia o dies pels quals es fa la reserva, el nom i l'adreça de correu electrònic per si hem d'avisar d'un possible excés de reserves.

Font i més informació al web del Congrés.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible