Agenda

5a edició de la Fira d’Economia Solidària de Catalunya

23/10/2016 10:00
-
25/10/2016 20:00
|
Carrer Sant Adrià, 20 de Sant Andreu de Palomar, a Barcelona

Terra compartida terra cooperativa

Fira ES

Arriba la cinquena edició de la FESC: l'esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d'experiències i pràctiques de l'economia social i solidària del territori català.

Enguany els continguts de la FESC 2016 giraran al voltant del tema central, l'economia solidària i el territori, i abordaran les qüestions estratègiques que afecten l'impuls de les economies alternatives. El programa s'aricula al voltant de 4 eixos:

  1. Territori en cooperació: que inclourà projectes i estratègies d'extensió territorial i millora de la participació així com plans innovadors per satisfer les necessitats arreu del país.
  2. Recuperar sobiranies: tractarà l'economia solidària en sectors estratègics com l'energia, l'aigua, les tecnologies, l'agroecologia i un món rural viu. També abordarà la inclusió de clàusules socials en la contractació pública o les mobilitzacions contra el TTIP.
  3. Creació de mercats socials: s'hi podran conèixer pràctiques dels àmbits de la producció, el consum, les finances, les monedes socials i la intercooperació.
  4. Educació i cultura per a la transformació social: on es conjugarà la reflexió amb mostres d'art i cultura.

Fons i més informació al web de la Fira.

 

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible