Agenda

3a jornada "Com construïm ciutats saludables?"

10/01/2019 10:00
-
10/01/2019 13:00
|
Palau Macaya

Cicle Salut i Natura: un entorn ben conservat per garantir un desenvolupament humà més sostenible

Macaya

La 3a jornada de treball del Cicle Salut i Natura té per objectiu posar en valor la contribució de la natura en la salut de les persones, destacant la importància de disposar d'un entorn ben conservat, amb una rica biodiversitat, per garantir un desenvolupament humà més sostenible a nivell social, econòmic i ambiental.

Amb el títol Com construïm ciutats saludables? la jornada reunirà als principals actors catalans (administració pública, entitats socials i ambientals, grups i centres de recerca, sector privat, etc.) de l'àmbit de la conservació de la natura i de la salut. Serà un grup de treball tancat, i durant la jornada es realitzaran dinàmiques participatives per identificar els principals reptes i línies de treball que ens permetin definir una estratègia de Salut i Natura per Catalunya. Ens centrarem en el vincle entre salut i natura en l’àmbit urbà. Més de la meitat de la població mundial viu en ciutats i és una tendència creixent.

Ens calen ciutats habitables, sanes i saludables amb espais verds i biodiversos, que afavoreixin que les persones tinguin un contacte proper i quotidià amb la natura, clau per el nostre benestar i qualitat de vida.

Font i més informació: Xarxa de Custòdia del Territori. Sandra Carrera Bonet, Coordinació Econòmica i Relacions Institucionals: scarrera@xct.cat.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible