Agenda

2n Congrés Catalunya Circular

11/06/2024 09:00
-
12/06/2024 15:00
|
Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (Av. de l’Estadi, 12-22, Barcelona)
2n Congrés Cat Circular

Els propers 11 i 12 de juny la Generalitat de Catalunya organitza el 2n Congrés Catalunya Circular com a punt de trobada dels agents de l’àmbit públic, privat i del tercer sector compromesos amb la consolidació de l’economia circular a Catalunya. L'objectiu és oferir un espai de trobada i de reflexió per crear una visió estratègica compartida.

Aquesta segona edició del congrés s’enfocarà en els models de negoci circulars, en iniciatives impulsades per l’Administració, en estratègies territorials i inclourà sessions sectorials participatives.

El primer dia inclourà una primera part amb ponències i taules rodones en què es presentaran nous models de negoci circulars i exemples de governança de l’economia circular des de diferents escales territorials. Tot seguit, tindrà lloc una segona part de networking i sessions sectorials paral·leles per incentivar aliances circulars. Enguany els sectors que es debatran seran el dels envasos i embalatges, el del tèxtil i moda, el de la gestió dels residus i el de la construcció.

El segon dia es visitaran empreses del territori català amb la finalitat de conèixer de primera mà els seus projectes, les seves instal·lacions i els seus responsables.

Per a més informació i inscripcions consulteu el següent enllaç.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible