Notícies

Presentació de la publicació: "Un consum més responsable dels aliments"

05/02/2013

El dimarts 5 de febrer es va presentar al Palau Robert una nova guia sobre el malbaratament alimentari.

PortadaGuiaPetita

L'Agència de Residus de Catalunya va presentar aquesta guia que és un resum de la Diagnosi del Malbaratament alimentari de Catalunya encarregada a la UAB, en la qual es dimensiona el fenòmen, s'identifiquen les causes i es plantegen estratègies i propostes d'actuació per productors i fabricants, per la distribució, pel canal HORECA i per les llars. També es quantifiquen els impactes socials, econòmics i ambientals que se'n deriven de la pèrdua d'aquest recurs. La guia recull, a més, casos pràctics d'èxit de prevenció del malbaratament alimentari.

Podeu descarregar-vos la guia mitjançant aquest enllaç.

Font: Generalitat de Catalunya

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible