Butlletí, subscriu-te!

Notícies

2018-11-13

Gaudeix ja d'energia pública i renovable!

Barcelona Energia, la comercialitzadora elèctrica de l’Àrea Metropolitana de Barcelona

Ja està en marxa la nova comercialitzadora pública Barcelona Energia, l'operador elèctric metropolità, que té l'objectiu d'oferir energia 100% renovable i aportant transparència i proximitat al client.

Energia renovable o verda significa energia elèctrica procedent de fonts renovables no fòssils, és a dir, energia eòlica, solar, aerotèrmica, geotèrmica, hidrotèrmica, la de les onades, la de les marees, la de les roques calentes i seques, la oceanotèrmica, l'energia dels corrents marins, hidroelèctrica, biomassa, biolíquids, i biogàs.

Dins l'Àrea Metropolitana de Barcelona ja és possible doncs contractar tarifes verdes: qualsevol persona resident de la ciutat de Barcelona o de la seva àrea metropolitana, que no estigui actualment acollit al Bo social, que tingui una tarifa 2.0A, 2.0DHA, 2.1A, 2.1DHA, i una potència contractada inferior a 15 kW i sigui una persona física. També és possible optimitzar la potència contractada a través de la calculadora energètica on podràs saber quanta energia consumeixes i quins són els equips amb més consum de casa teva, on també hi ha conseller per estalviar energia.

Font i més informació al web Barcelona Energia.