Notícies

Viu les festes de Nadal de forma solidària i responsable

29/11/2016

Minimitza l’impacte que tenen les festes sobre el medi i fes un bon paper!

Arriba el Nadal i tenim l'oportunitat de viure unes festes de forma solidària i responsable seguint idees senzilles, consells, bones pràctiques i participant en iniciatives responsables amb el medi ambient. Algunes d'elles són la "II Fira de consum responsable", la "Caminada de Nadal Solidària", o "L'Autèntic paper del Nadal" amb paper de regal ecològic i més de sis mil embolcalls diferents de roba reciclada que han estat produïts per la Fundació Pare Manel i el Centre Especial de Treball Estel Tàpia.

"Nadal als Districtes" presenta una agenda d'activitats per gaudir d'un Nadal ben a prop de cada ciutadà: cavalcades, activitats infantils, iniciatives solidàries, fires, carrers il·luminats, tallers i molt més.

El metro serà l'opció més recomanable per evitar la congestió associada a les dates nadalenques i disminuir la contaminació. Consulta el dispositiu de transport públic previst.

Durant les festes nadalenques s’incrementaran les tasques de neteja a les zones més cèntriques i comercials de cada districte. També es recollirà diàriament paper i cartró als eixos comercials.

I, un cop acabades les festes de Nadal, el teu arbre pot fer un gran servei a les zones verdes de la ciutat: Barcelona té 224 punts de recollida d’avets operatius del 7 al 17 de gener.

T'apuntes a viure un Nadal solidari i responsable?

Més informació al web de Nadal de l'Ajuntament de Barcelona.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible