Notícies

Torna el servei de préstec gratuït d’una vaixella reutilitzable

16/10/2019

Sol·licita-la per a un consum responsable!

Vaixella

L’Ajuntament de Barcelona torna a posar a disposició de tots els públics un servei de préstec gratuït d’una vaixella reutilitzable per als actes, festes o celebracions populars. La vaixella reutilitzable és per a un màxim de 600 comensals i inclou diferents tipus de plats, tasses, coberts, safates, etcètera, que podeu demanar segons les vostres necessitats.

Amb la vaixella reutilitzable evitareu comprar una vaixella d’un sol ús i llençar cada vegada que organitzeu una festa. Estalviareu diners i, a més, contribuireu a l’estalvi de materials per a la fabricació de la vaixella d’un sol ús i de gestió un cop es converteixi en residu. Modificar la percepció dels ciutadans en favor de la prevenció i la reutilització és possible si es fan servir estratègies de comunicació basades tant en els valors socials i ambientals que li són inherents, com en els atractius econòmics i comercials més clàssics. Per fer-ho, us podeu adreçar a una de les dues entitats encarregades de la gestió del servei:

  • Femarec, que està situada al Districte de Sant Andreu o
  • Alcil (associació de les Corts per a la inserció laboral), situada al districte de les Corts.

Aquestes entitats d’inserció social s’ocupen de preparar i rebre les comandes de cada entitat i del servei professional de neteja.

Més informació al web d'Ecologia Urbana.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible