Notícies

L'edifici de la Direcció de Logística i Manteniment de la Gerència de Recursos aconsegueix el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental

03/07/2017

Criteris d'eficiència, estalvi d'aigua i energia, bona gestió de residus i prevenció de la contaminació lluminosa

Certificat_avinyo

Les oficines de l'edifici del carrer avinyó número 7, on es troba la Direcció de Logística i Manteniment de la Gerència de Recursos, han obtingut el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental (DGQA) per la categoria d'edificis d'ús oficines, que reconeix l'aposta per l'eficiència i la sostenibilitat.

En aquesta categoria, el Distintiu té com a principal finalitat promoure i reconèixer l'ecoeficiència i la sostenibilitat en la planificació i la gestió. La certificació doncs té en compte criteris d’estalvi i eficiència energètica, especialment en l’àmbit de la climatització i la il·luminació, d’estalvi d’aigua, la recollida selectiva de residus, la limitació del nivell de sorolls i vibracions, la compra de productes ecoetiquetats com els equips ofimàtics o la formació ambiental dels treballadors, entre d’altres.

Aquest atorgament és un pas més que ajuda a donar visibilitat i a reforçar les polítiques d'ambientalització interna que l'Ajuntament de Barcelona impulsa des de fa temps. Les instruccions tècniques per a l'aplicació de criteris de sostenibilitat definides per a 13 grups de productes i serveis i la Guia de Contractació Pública Ambiental en són els grans exponents.

Podeu descarregar el certificat d'atorgament clicant aquí.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible